Kdigital

TEENUSED

Privaatsuspoliitika

Käesolev on veebilehe  Kdigital.ee privaatsuspoliitika.

ISIKUANDMETE PRIVAATSUSPOLIITIKA

Antud privaatsuspoliitika järgib andmekaitse üldregulatsiooni (GDPR – General Data Protection Regulation) ja käsitleb isikuandmete töötlemist juhul, kui külastaja/lugeja kasutab veebilehte www.kdigital.ee. Isikuandmete edastamine  on vajalik selleks, et külastaja/lugeja saaks kasutada meie veebilehe funktsionaalsust täies mahus.

Isikuandmete all mõistetakse informatsiooni, mis käib tuvastatud või tuvastatava isiku kohta (edaspidi: klient).

Isikuandmete töötlemise alla kuuluvad järgmised võtted: kogumine, säilitamine, muutmine, taastamine, kasutamine, avaldamine, edastamine, aga ka kustutamine või hävitamine. Isikuandmeid töödeldakse ainult kliendi nõusolekul, va. olukord, kui konkreetsete andmete töötlemise õigus või kohustus on tagatud seadusandlusega.

1. MIKS KDIGITAL ISIKUANDMEID TÖÖTLEB?
KDIGITAL töötleb kliendi isikuandmeid kasutajakogemuse parandamise või kliendiga kontakti võtmise eesmärgil.

2. MILLISEID ANDMEID KDIGITAL KOGUB?
KDIGITAL töötleb kolme eri tüüpi andmeid: isikuandmeid, mitteisikulisi andmeid ning veebiküpsiseid.

2.1 ISIKUANDMED
KDIGITAL töötleb järgmisi kliendi isikuandmeid:

1. Ees- ja perekonnanimi
2. E-posti aadress
3. Telefoni number

Ja seda ainult juhul, kui isik on need avaldanud veebilehele www.kdigital.ee kontakti liitumisvormi täitmisel ning on isiklikult nõustunud privaatsuspoliitika tingimustega.

2.2 MITTEISIKULISED ANDMED

Veebilehte www.kdigital.ee võib külastada igaüks ilma isikuandmeid sisestamata. Sellisel juhul on info, mida KDIGITALga jagatakse, seotud ainult külastaja külastuse sessiooniga. Sellist infot nimetatakse mitteisikuliseks infoks ja töödeldakse tingimusel kui klient annab isiklikult nõusoleku küpsiste kasutamise hoiatusele!

Mitteisikulisi andmeid kogume Google Analytics veebistatistika programmi abil. Sellist teavet kasutatakse ainult KDIGITAL veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks.
Mitteisikulised andmed on külastuse pikkus, kuupäev ja kellaaeg, regioon, linn, vaatamised, sisenemise lehekülg, väljumise lehekülg, viimane liikluseallikas, sisenemised reklaamilt, otsingusüsteem, reklaamisüsteem jms.

2.3 KÜPSISED

Tagamaks KDIGITAL .ee veebilehe kvaliteetsuse ning funktsionaalsuse, kasutame oma kodulehel veebiküpsiseid. See on vajalik selleks, et teha veebileht kliendile atraktiivsemaks ja käepärasemaks (näiteks kui tihti kasutaja külastab veebilehte ja milliseid lehekülgi, millist veebilehitsejat ning tarkvara kasutab jms.)

Küpsised on tekstifailid, mis jäävad kasutaja arvutisse. Küpsised ei ole kahjulikud, ei sisalda pahavara ega pole seotud konkreetse isiku või IP-aadressiga. Enamik küpsiseid kustuvad automaatselt pärast seda, kui klient on oma veebilehitseja sulgenud.

Kõik tuntumad veebilehitsejaid (Google Chrome, Mozilla, Internet Explorer ja Safari ) võtavad veebiküpsised vastu vaikimisi. Iga klient saab oma turvalisuse seadeid ise muuta ning veebiküpsiste vastuvõtu tõkestada või täielikult keelata.

Kdigital.ee kasutab oma veebilehel Google Analytcsi ja kliendi veebilehitseja küpsised. Iga klient annab küpsiste kasutamisele vaikimisi nõusoleku kui alustab veebilehe kasutamist!

3. KÜPSISTE BLOKEERIMINE VEEBILEHITSEJAS

Juhendid enamkasutavate veebisirvijate seadistamiseks: 1. Internet Explorer 2. Crome 3. Firefox 4. Opera 5. Safari Hoiatus! Kui te keelate veebiküpsiste vastuvõtu, võib osa Kdigital.ee veebilehe funktsioone lakata töötamast või sisulehti võidakse kuvada ebakorrektselt.

4. KUI KAUA KDIGITAL KLIENDI ISIKUANDMEID SÄILITAB?
KDIGITAL säilitab kliendi isikuandmeid senikaua, kuni klient ei nõua oma isikuandmete eemaldamist.

5. KUIDAS KDIGITAL KLIENDI ISIKUANDMEID SÄILITAB?
KDIGITAL säilitab kliendi isikuandmeid turvalises  (kdigital.ee) serveris, millele on ligipääs ainult www.kdigital.ee domeeni omanikul.

6. KLIENDI ÕIGUSED
Kliendil on õigus:

saada töödeldavate isikuandmete kohta teavet;
nõuda valede, ebatäpsete või puudulike isikuandmete parandamist, samuti asendada ja/või täiendada isikuandmeid. Klient vastutab lisatud või muudetud andmete õigsuse eest;
eemaldada oma isikuandmed, kui neid pole enam vaja või kui isikuandmete töötlemine on ebaseaduslik, va. olukord, kui KDIGITAL ’l on seaduslik õigus kliendi andmeid säilitada;
nõuda isikuandmete töötlemise piiramist või keelamist turunduse eesmärgil;
esitada kaebus Andmekaitse Inspektsiooni.

KÜSIMUSTELE VASTAMINE
Kui kliendil on küsimusi oma õiguste kohta või on ta arvamusel, et KDIGITAL on tema isikuandmete (andmete) töötlemisel rikkunud tema õigusi, võtke ühendust e-posti aadressil info@kdigital.ee. Kirjas kirjeldage oma päringu sisu. KDIGITAL kohustub kliendi päringutele vastama 30 päeva jooksul.

error: Ära copy teksti, mõtle ise!
Ostukorv0
Ostukorvis pole tooteid!
Jätka ostmist
0